top of page

Zaštita podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Prodavatelj postupa s Vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom narudžbe. Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Prodavatelj sazna.

Prodavatelj će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

Prodavatelj, Dot Dizajn, osobne podatke prikuplja, obrađuje i upotrebljava isključivo uz vaše dopuštenje i sukladno zakonskim propisima.

Korištenje osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristimo prilikom obrade i realizacije narudžbe, kod obrade plaćanja, vođenja evidencije i statistike, te informiranja kupaca o aktualnim ponudama i pogodnostima.

Korisnik odabirom opcije „I agree to the Terms & Conditions, Privacy Policy and Return Policy“ prilikom završavanja narudžbe daje osobnu suglasnost za prikupljanje, korištenje, obradu i prenošenje svojih osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranica, uključujući (ali bez ograničavanja na):

• suglasnost da Prodavatelj može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitih evidencija i statistike, za potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o proizvodima i uslugama, za potrebe informiranja o isporuci, za potrebe dostave promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Kupcima te unapređenja usluga. Prodavatelj navedene podatke može davati trećima stranama u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i Prodavatelja te sprječavanja eventualnih zloporaba;• suglasnost da mu se Prodavatelj može obraćati pismenim putem, telefonski, SMS-om i/ili elektroničkom poštom, te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi;• davanje podataka trećim osobama potrebnim za izvršenje gore navedenih svrhaProdavatelj će čuvati osobne podatke onoliko koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim Općim uvjetima. Nakon isteka tog vremena osobni podaci će se uništiti, izbrisati ili učiniti anonimnima na način koji osigurava da se zadrži sigurnost osobnih podataka.Prodavatelj neće razotkriti osobne podatke Korisnika trećim osobama, osim u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i Prodavatelja te sprječavanja eventualnih zloporaba.

Ako se ne slažete s ovim uvjetom kao i ostalim uvjetima kupnje, molimo Vas da ne koristite ovu internet stranicu u svrhu naručivanja.

Izmjena, brisanje i uvid u osobne podatke

Ako želite da izbrišemo sve podatke koje imamo o Vama, javite nam na  info.dotdizajn@gmail.com. Ako želite znati koje osobne podatke Dot Dizajn ima o Vama, molimo Vas da nam se javite na  info.dotdizajn@gmail.com.

bottom of page